június 4, 2019

Divatikon.hu- Repül az idő! Már egy éves a Rejtsd el szíved

dokaattila

No Comments

Tags: dóka attila horváth gábor miklós Juhász Melinda rejtsd el szíved sipos imre

https://divatikon.hu/repul-az-ido-mar-egy-eves-a-rejtsd-el-szived/?fbclid=IwAR3eT33GMDCGNSARVu6SiJ5D1vz_7qogkT3sfQIGpTnaur5XoYaaMEQEeYA

Fotó: Juhász Melinda

Nagy sikernek örvendett a Dóka Attila Akusztik koncert

Hány ember lakozik Dóka Attilában?!

Lángoló hangszerek csalogatták a szórólapokon a Bethlen Téri Színházba a közönséget a Dóka Attila Akusztik koncertjére. A zenekar éppen egy éve Rejtsd el szíved címmel megjelent albumát ünnepelte zenész és rajongótábora a telt házas koncerttel.

A DAA frontembere, Dóka Attila, aki nemcsak gitárokon játszik, énekel, hanem a dalok zenéjét és szövegét is maga jegyzi, érdekes kísérletbe fogott. Koncertjein a szerzeményei között valóságos alakban megjelenik a „másik énje” is, jelen esetben hol a színpad fölött, hol a színpad előtt, hol a nézőtéren, sőt végül gitárral a kezében a világot jelentő deszkákon.

Jeles színművészünk, Sipos Imre ellenpontozta, vagy erősítette meg ilyen módon a dalok mondanivalóját, fejtette ki bővebben humorosan vagy nagyon is szívbe markolóan történetük, születésük körülményeit. Ezek a szövegek egyáltalán nem szájbarágósak, sőt önironikus bölcsességgel és nagy-nagy érzékenységgel készítik fel a hallgatót a dalok értő, érző befogadására.

Horváth Gábor Miklós